Tortille z kapustą pekińską

Smakowita przekąska wegetariańska!

Weronika Kwaśniak / 11 miesięcy temu
DRUKUJ PRZEPIS
Tortille z kapustą pekińską
www.beatapolatynska.pl/licencja
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • placki tortilli
  • papryka czerwona
  • główka kapusty pekińskiej
  • szczypiorek
  • dowolny sos do sałatek
  • ząbek czosnku
Ciasto francuskie ze szpinakiem - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:

Zobacz przepis na tortillę z kapustą pekińską!

  1. Tortille posmaruj dokładnie sosem, następnie połóż na nich umyte i osuszone listki kapusty pekińskiej.
  2. Dołóż zmiażdżony ząbek czosnku, umytą i pokrojoną w paski czerwoną paprykę i pokrojony szczypiorek.
  3. Wszystko zwiń ciasno i pokrój na równe krążki.
  4. Zepnij wykałaczką. Dodatki możesz zmieniać według własnego uznania.

Zobacz więcej pomysłów na imprezowe menu:

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)