Piętrowa kanapka z jajkiem

Zaskakująca i pyszna!

DRUKUJ PRZEPIS
Piętrowa kanapka z jajkiem
A. Rogalski
Liczba porcji: 1
Czas wykonania: 5 min
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 3 kromki chleba z ziarnami
  • 2 jajka na twardo
  • mały kawałek pora
  • 4 łyżki koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżka oleju
  • sól
  • pieprz
  • łyżka masła
Jak wybrać toster i opiekacz?
Przygotowanie:
  1. Por posiekaj, podduś na oleju.
  2. Jajka posiekaj, wymieszaj z porem, koperkiem, majonezem. Dopraw.
  3. Kromki posmaruj masłem i pastą. Nałóż jedna na drugą i przetnij na pół.
DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)