Pasta z siemieniem lnianym

Pasuje do surówek i ziemniaków w mundurkach.

DRUKUJ PRZEPIS
Pasta z siemieniem lnianym
Fotolia
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 10 dag jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki gęstej śmietany
  • 2 łyżki chudego twarogu
  • pęczek koperku
  • biały pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • łyżka siemienia lnianego
  • sól do smaku
Pulpety w sosie koperkowym - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:

Przygotujesz ją w kilka chwil!

  1. W miseczce utrzeć na gładką masę jogurt, śmietanę oraz twaróg.
  2. Doprawić pieprzem i gałką muszkatołową.
  3. Koperek drobno posiekać i dodać do kremu twarogowego.
  4. Krem przełożyć do miseczek, posypać siemieniem.

Polecamy inne ciekawe pasty:

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)