Kuchnia Anny Jurksztowicz: bakłażany z parmezanem

Pyszne danie!

Weronika Kwaśniak / 5 miesięcy temu

Anna Jurksztowicz w najnowszej książce "IQuchnia" dzieli się swoimi świetnymi pomysłami na smaczne i zdrowe dania. Jej przepisy odtworzyć można szybko - są proste w przygotowaniu, a efekt zaskakuje wspaniałym smakiem!

Bakłażany z parmezanem to danie idealne na wiele okazji. Świetnie smakuje jako cały posiłek, może być też apetycznym dodatkiem do dania głównego, np. mięs. Przygotujcie bakłażany razem z Anną Jurksztowicz!

Więcej świetnych przepisów Anny Jurksztowicz znajdziecie w książce "IQuchnia" (wydawnictwo Edipresse Książki) - już w sprzedaży!

Zobacz też kilka przepisów na grilla:

Sałatka z serem feta - przepis video
Ryby z grilla - przepis
Szaszłyki bałkańskie z grilla - przepis
Karkówka w piwie - przepis
Cevapcici - przepis na grilla

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)