Jajeczno-ziołowa pasta do kanapek

Pyszny i pożywny dodatek do pieczywa!

Weronika Kwaśniak
DRUKUJ PRZEPIS
Jajeczno-ziołowa pasta do kanapek
Zdjęcia, stylizacja i potrawy: Artur Rogalski, Ewa Gmiter-Rogalska, Anna Borowska/licencja
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 6 jajek na twardo
  • 1/4 papryki
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 1/2 pęczka koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżeczka musztardy
Pasta jajeczna - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:

Zobacz, jak zrobić jajeczną pastę do kanapek!

  1. Jajka i paprykę pokrój w kostkę.
  2. Szczypiorek i koperek posiekaj.
  3. Wymieszaj z jajkami i papryką.
  4. Dodaj 2 łyżki majonezu i łyżeczkę musztardy, dokładnie wymieszaj.

Zobacz inne pomysły na śniadanie:

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
senix/rok temu
zastanawiam się jak zrobić jajeczną pastę do kanapek z owocami? to pasuje?