Hot-dog

Przygotuj go w domu!

Weronika Kwaśniak
DRUKUJ PRZEPIS
Hot-dog
www.beatapolatynska.pl/licencja
Liczba porcji: 4
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 4 podłużne bułeczki do hot-dogów
  • 4 parówki
  • 1 czerwona cebulka
  • 2 ogórki konserwowe
  • keczup
  • musztarda
Ciasto francuskie ze szpinakiem - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:

Zobacz przepis na hot-doga!

  1. Bułeczki natnij w poprzek i podgrzej w piekarniku lub mikrofali, posmaruj musztardą.
  2. Cebulkę pokrój w cienkie półplasterki, a ogórki w plasterki.
  3. Parówki ułóż w nacięciach bułek, obłóż plastrami ogórka i cebulką.
  4. Z wierzchu polej keczupem.

Zobacz przepisy na inne pyszne dania:

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)