Pasta rybna - przepis, składniki i przygotowanie

Pomysł na śniadanie, kolację lub podwieczorek!
Weronika Kwaśniak / 26.02.2014 10:49
DRUKUJ PRZEPIS
Pasta rybna - przepis, składniki i przygotowanie Zdjęcia, stylizacja i potrawy: Artur Rogalski, Ewa Gmiter-Rogalska, Anna Borowska/licencja
Liczba porcji: 1
Czas wykonania: 15 min
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • bułeczka (np. z pestkami dyni)
  • łyżeczka masła lub dobrej margaryny
  • jajko na twardo
  • łyżeczka białego sera
  • 3 łyżki wędzonej ryby
  • 2 łyżki startej marchewki
  • łyżeczka szczypiorku
  • sól
  • pieprz
Przygotowanie:
1. Bułeczkę przekrój na pół.
2. Posmaruj masłem lub margaryną.
3. Jajko posiekaj, wymieszaj z rozgniecioną widelcem rybą, białym serem, marchewką i szczypiorkiem.
4. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
5. Pastą posmaruj połówki bułki.
DRUKUJ PRZEPIS