Szynka, pasztet i filet królewski - nowości Cedrobu

Nowości w protfolio Cedrob-u wyprodukowane zostały bez dodatku fosforanów i glutaminianu sodu, dzięki czemu będą najlepszą gwarancją zdrowego żywienia dla całej rodziny.
/ 20.09.2012 05:28
Powoli kończy się lato i wielkimi krokami nadchodzi polska, złota jesień. Lekkie,  warzywne i owocowe przekąski już nie są w stanie zaspokoić naszego głodu w taki stopniu jak w upalne dni. Wraz ze spadającą temperaturą zwiększa się zapotrzebowanie energetyczne organizmu. Z myślą o zdrowych i dietetycznych, a także pożywnych jesiennych śniadaniach i kolacjach dla całej rodziny Cedrob przygotował cztery nowości stworzone w 100% z drobiu. Nowości w protfolio Cedrob-u wyprodukowane zostały bez dodatku fosforanów i glutaminianu sodu, dzięki czemu będą najlepszą gwarancją zdrowego żywienia dla całej rodziny.

Pieczyste z kurczaka to wysokojakościowa wędlina. Posiada dużą zawartości mięsa. 100 gram produktu powstaje ze 140 gram mięsa z kurczaka. Podobnie Pasztet cesarski, w którym 100 g gotowego wyrobu produkuje się ze 115 g surowców drobiowych. Dzięki wysokiej ilości białka wędliny dodane do pełnoziarnistego pieczywa oraz warzyw mogą stanowić pożywny posiłek w domu i w pracy.

Szynka hetmańska i filet królewski to dwie kolejne nowości w jesiennej ofercie Cedrob. Wędliny te pochodzą w stu procentach z dietetycznego mięsa drobiowego. Pozwolą zadbać o smukłą sylwetkę jesienią, kiedy zażywamy mniej ruchu niż latem.

Pieczyste z kurczaka
- duża zawartość mięsa: 100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 140 g mięsa z kurczaka
- produkt w 100% z kurczaka
- produkt bez dodatku fosforanów
- masa: około 0,6 – 0,7 kg
- cena: 28,50zł/kg

Redakcja poleca

REKLAMA