Świeża tilapia z grilla

Ryby z grilla smakują wyśmienicie. Wypróbuj tilapię!

DRUKUJ PRZEPIS
Świeża tilapia z grilla
serwis prasowy Global Fish
Liczba porcji: 2
Czas wykonania: 30 min
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • czerwona tilapia – świeża ryba patroszona
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • świeże zioła
  • cytryna
  • przyprawy
Zupa serowa z grillowanymi brokułami - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:
  1. Rybę nacinamy z jednej strony.
  2. Następnie: skropić cytryną, doprawić, posypać mieszanką ziół i czosnkiem. Całość zawijamy w folię i kładziemy na rozgrzany ruszt.
  3. Grillujemy przez około 20 minut.
DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)