Koktajl pomidorowy z selerem naciowym

Dla kochających warzywa!

DRUKUJ PRZEPIS
Koktajl pomidorowy z selerem naciowym
A. Rogalski
Liczba porcji: 4
Czas wykonania: 10 min
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 40 dag pomidorów
  • 2 łodygi selera naciowego
  • gałązka świeżej bazylii
  • 400 ml wody mineralnej
  • sól
Owocowy koktajl mango lassi - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:
  1. Pomidory pokroić na cząstki, seler na kawałki.
  2. Warzywa zmiksować z listkami bazylii, przetrzeć przez sito. Rozcieńczyć wodą mineralną, doprawić do smaku solą.
  3. Koktajl pomidorowy z selerem naciowym rozlać do szklaneczek, ozdobić według uznania.
DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)