Owoce w czekoladzie

Owoce w czekoladzie zostaną pokochane przez każde dziecko!

DRUKUJ PRZEPIS
Owoce w czekoladzie
A. Rogalski
Liczba porcji: 10
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 250 ml śmietanki kremówki
  • 2 tabliczki czekolady gorzkiej
  • tabliczka czekolady mlecznej
  • owoce, np. truskawki, winogrona, kiwi, brzoskwinie, arbuz, banan
Panna cotta z owocami - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:
  1. Kremówkę i kawałki czekolady umieścić w metalowej miseczce. Mieszając podgrzewać w gorącej kąpieli wodnej, aż czekolada się rozpuści.
  2. Maczać w czekoladowym kremie owoce i odkładać na folii do zastygnięcia. Ułożyć na półmsku.
DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)