POLECAMY

Pomysł na.... ŻEBERKA

napisał/a: Kokokosowa , 2010-02-06 14:11
Troche kulinarny problem a nie związany z urodą.. no ale jednak potrzebuję pomocyy :))
Ostatnio kupiłam "pomysł na" na żeberka no i wyszły faktycznie przepyszne ale hm.. trwarde jakby.. macie moze jakies sposoby zeby mieso z zerebek bylo mieciutkie??
napisał/a: chocolatta_89 , 2010-02-06 14:54
hmm...ja też ostatnio robiłam te żeberka z "pomysłem na" i były ok,miękkie wyszły
mnonka
napisał/a: mnonka , 2010-02-06 15:03
mój mąż te pomysły robi, i są dobre
szalonakisia_1
napisał/a: szalonakisia_1 , 2010-02-06 16:05
może za krótko gotowałaś?
olcia_niuu
napisał/a: olcia_niuu , 2010-02-06 17:02
Podlewaj olejem i dłużej piecz w mniejszej temp.niż zalecane.
ewcia03bar
napisał/a: ewcia03bar , 2010-02-06 22:06
ja nie robiła jeszcze żeberek, zawsze udka , ale dobrze,że poruszyłaś temat bo słyszałam,że faktycznie są pyszne skorzystam z waszych rad
momodesty
napisał/a: momodesty , 2010-02-06 22:20
o mattko, dla mnie to juz jest jednak wyzsza szkola jazdy;p
napisał/a: paula87109 , 2010-02-06 23:34
ja robiłam tez te zeberka i wyszły mi pyszne i mieciutki niewiem czemu ci wyszły twardawe moze jakies nie taakies miesko było:P
juska136
napisał/a: juska136 , 2010-02-07 14:38
Ha a ja nie mam tego problemu bo....nigdy nie gotuje.Nienawidzę tego robić:) w sumie to nie umiem xD
napisał/a: fliebe , 2010-02-12 12:20
ja je zazwyczaj dłużej gotuje a potem dopiero smaże i zawsze miekkie mi wychodzą:)
luska1504
napisał/a: luska1504 , 2010-02-13 11:41
polecam WORECZEK w nim zawsze i wszystko wychodzi miękkie