Pomysł na.... ŻEBERKA
napisał/a:
Kokokosowa
2010-02-06 14:11
Troche kulinarny problem a nie związany z urodą.. no ale jednak potrzebuję pomocyy :))
Ostatnio kupiłam "pomysł na" na żeberka no i wyszły faktycznie przepyszne ale hm.. trwarde jakby.. macie moze jakies sposoby zeby mieso z zerebek bylo mieciutkie??
Ostatnio kupiłam "pomysł na" na żeberka no i wyszły faktycznie przepyszne ale hm.. trwarde jakby.. macie moze jakies sposoby zeby mieso z zerebek bylo mieciutkie??
napisał/a:
chocolatta_89
2010-02-06 14:54
hmm...ja też ostatnio robiłam te żeberka z "pomysłem na" i były ok,miękkie wyszły
napisał/a:
mnonka
2010-02-06 15:03
mój mąż te pomysły robi, i są dobre
napisał/a:
szalonakisia_1
2010-02-06 16:05
może za krótko gotowałaś?
napisał/a:
olcia_niuu
2010-02-06 17:02
Podlewaj olejem i dłużej piecz w mniejszej temp.niż zalecane.
napisał/a:
ewcia03bar
2010-02-06 22:06
ja nie robiła jeszcze żeberek, zawsze udka , ale dobrze,że poruszyłaś temat bo słyszałam,że faktycznie są pyszne skorzystam z waszych rad
napisał/a:
momodesty
2010-02-06 22:20
o mattko, dla mnie to juz jest jednak wyzsza szkola jazdy;p
napisał/a:
paula87109
2010-02-06 23:34
ja robiłam tez te zeberka i wyszły mi pyszne i mieciutki niewiem czemu ci wyszły twardawe moze jakies nie taakies miesko było:P
napisał/a:
juska136
2010-02-07 14:38
Ha a ja nie mam tego problemu bo....nigdy nie gotuje.Nienawidzę tego robić:) w sumie to nie umiem xD
napisał/a:
fliebe
2010-02-12 12:20
ja je zazwyczaj dłużej gotuje a potem dopiero smaże i zawsze miekkie mi wychodzą:)
napisał/a:
luska1504
2010-02-13 11:41
polecam WORECZEK w nim zawsze i wszystko wychodzi miękkie