POLECAMY

CATERING LIMANOWA NOWY SĄCZ , TARG, BRZESKO, TARNÓW, WADOWICE, SUCHA BESKIDZKA

Cena: 89 zł
CATERING LIMANOWA NOWY SĄCZ , TARG, BRZESKO, TARNÓW, WADOWICE, SUCHA BESKIDZKA

Szczegóły ogłoszenia

Opis ogłoszenia

PROMOCJA PODPISUJAC UMOWE DO KOŃCA LUTEGO 2013 R. PONIZSZE MENU 89 ZŁ OD OSOBY !!!

ZADZWOŃ 500 232 834 I UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE NA KTÓRE PRZYJEDZIEMY DO PAŃSTWA OSOBIŚCIE W DOGODNYM DLA PAŃSTWA TERMINIE !!!!





Powitanie
- chleb weselny(Państwa młodych)
Aperitif
- szampan (Państwa młodych)
Menu
Zupy (do wyboru jeden rodzaj zupy (podawana z wazy))
- rosół
- zupa grzybowa
- zupa gulaszowa
- zupa rybna
- krem brokułowy
- krem grzybowy
- cebulowa
Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków)
- makaron, jarzyny, wkładka mięsna
- groszek ptysiowy
- grzanki z serem żółtym
- kluseczki mączno jajeczne

Danie główne (do wyboru cztery gatunki mięs, podawane półmiskowo)
- kotlet schabowy
- roladki drobiowe w sosie grzybowym
- golonka z kością w piwie z warzywami
- de-volaille
- pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym
- udko z kurczaka

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, trzy rodzaje surówek)
- ziemniaki z wody (młode, podane z koperkiem)
- ryż kolorowy
- kasza wiejska
- kasza gryczana
- pęczak
- surówki z kapusty białej
- surówka z kapusty czerwonej - surówka z kapusty kiszonej
- surówka z marchwi
- surówka z selera
- mizeria

Tort (serwowany talerzowo)
- czekoladowy
- orzechowy
- owocowy
- rafaello

Zimne zakąski (do wyboru cztery gatunki zakąsek, trzy rodzaje sałatek, podawane półmiskowo)
- rolada z boczku faszerowana mięsem wieprzowym w auszpiku
- rolada ze schabu ze śliwką kalifornijską
- paluszki drobiowe
- szynka gotowana z farszem w galarecie
- wędlina różnorodna (szynka wiejska, polędwica sopocka, kabanos)
- ryba w sosie greckim
- śledź po japońsku
- galaretki drobiowe
- mozarella w pomidorach z ziołami i oliwą
- sałatki jarzynowa
- sałatka porowa
- sałatka kukurydziana
- sałatka z selera z kurczakiem
- sałatka ryżowa z kurczakiem,
- sałatka ryżowa z tuńczykiem
- sałatka makaronowa z szynką

Dodatki (jeden rodzaj pieczywa, dwa gatunki sosów)
- chleb
- sos chrzanowy
- sos czosnkowy

I Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo)
- pieczeń z karkówki w sosie własnym
- schab w sosie myśliwskim
- pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
- pierogi z kapustą i grzybami z okrasą

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek)
- kluski spatzlle
- ryż kolorowy
- kasza wiejska
- kasza gryczana
- pęczak
- kapusta zasmażana
- buraczki zasmażane
- kapusta pekińska marchewką i majonezem
- mizeria
- ćwikła

II Danie gorące (do wyboru jedno danie, podawane talerzowo)
- stek drobiowy ze skórą w złocistej marynacie
- udko z kurczaka w królewskiej panierce
- eskalopki drobiowe w cieście
- szaszłyk mięsno warzywny

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek)
- kluski spatzlle
- ryż kolorowy
- kasza wiejska
- kasza gryczana
- pęczak
- ziemniaki opiekane
- talarki ziemniaczane
- surówka z pomidorów
- sałata lodowa ze śmietaną
- surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret

Deser (do wyboru jeden deser)
- galaretki owocowe z bitą śmietaną
- lody z owocami i bitą śmietaną
- sałatka owocowa

III Danie gorące (do wyboru jedno danie (podawane talerzowo))
- gulasz drobiowy
- gulasz wieprzowy
- stroonov
- bigos wiejski
- pulpety w sosie pomidorowym

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków)
- chleb
- bułki

IV Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo)
- żurek staropolski
- barszcz czerwony
- kwaśnica po góralsku

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj pieczywa)
- jajko
- kiełbasa
- kapuśniaczek
- wędzone żeberko
- chleb
- bułki

Napoje zimne i gorące (napoje zimne i gorące serwowane na stołach bankietowych lub szwedzkich, podawane bez ograniczeń)
- soki różnorodne
- woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty
- pepsi
- mirynda
- 7-up
- kawa -capuccino
- herbata

Ciasto (serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich)
- sernik wiedeński
- szarlotka
- tofik
- łączka
- królewskie
- makowiec
- ptasie mleczko
- makowiec

Owoce (do wyboru trzy gatunki ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich)
- arbuzy
- winogrona
- mandarynki
- pomarańcze
- banany
- kiwi
- brzoskwinie
- nektarynki

Dodatkowo proponujemy !!!
- Tort (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany z racami świetlnymi)
- Prosie (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany płonący)
- Udziec (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany płonący)
- Stół regionalny (serwowane na stole szwedzkim (paśnik), samoobsługa)

Nowość !!! 2011r./2012r.
- Fontana czekoladowa ( serwowana na stole szwedzkim ( kaskady) samoobsługa
- Bar lodowy ( lody serwowane z witryny chłodniczej) ( szklana witryna) samoobsługa

Korzystając z naszych usług oferujemy pomoc w znalezieniu:
- drużby
- zespołu muzycznego
- Dj. ( muzyka biesiadna, regionalna, współczesna i nowoczesna)
- kamerzysty , fotografa
- dekoratora kościoła, sali weselnej.
- transportu ( dorożka, limuzyna, bus, autokar, samochód)
- pokaz fajerwerek ( czas pokazu ok. 12 min ,( podkład dzwiękowy towarzyszący pokazowi ))
- pokaz iluzjonisty ( cztery występy 30 min. )
- artysta karykatur ( pięć godzin 60 portretów)

Zawsze dostosujemy się do Państwa potrzeb.
Zapewniamy doskonałą kuchnie, profesjonalną obsługę,
dekorację oraz pełen serwis wraz ze stołami i krzesłami.

Jeżeli nasza menu Państwa zainteresowała prosimy o kontakt telefoniczny 500 232 834 w celu umówienia spotkania na które przyjedziemy do Państwa osobiście
dotyczącego ustalenia menu i wszystkich szczegółów.

Dane kontaktowe

  • Województwo: małopolskie
  • Miejscowość: LIMANOWA, WADOWICE, NOWY SĄCZ, TARNÓW, SUCHA BESKIDZKA
  • Dane kontaktowe zostały ukryte ponieważ ogłoszenie widnieje od ponad roku. Jeżeli chcesz skontaktować się ze sprzedającym skorzystaj z formularza kontaktowego

Zadaj pytanie do ogłoszenia (pokaż formularz)