Barszcz czerwony - Kasia gotuje z Polki.pl

Klasyka polskiej kuchni - aksamitny barszcz czerwony!

Weronika Kwaśniak / 4 miesiące temu

Barszcz czerwony należy bez wątpienia do klasyki polskiej kuchni - nie może go zabraknąć na wigilijnym stole, ale jest chętnie przyrządzany przez cały rok. Można go serwować z uszkami, małymi pierożkami, pasztecikami lub krokietem. Czerwony barszczyk przyrządzony samodzielnie jest o wiele smaczniejszy, niż ten z kartonu czy torebki!

Barszcz ukraiński z białą fasolką

Skorzystaj z przepisu Kasi Bukowskiej i przygotuj razem z nami aromatyczny, intensywnie czerwony barszcz. Będziesz z pewnością musiała poświęcić na to kilka godzin, ale efekt zdecydowanie jest wart wysiłku - przekonaj się!

Barszcz biały z kotlecikami z jaj

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)