Nadziewane pieczarki z grilla - przepis składniki i przygotowanie

Pyszna przekąska prosto z grilla!
Weronika Kwaśniak / 26.04.2015 09:00
DRUKUJ PRZEPIS
Nadziewane pieczarki z grilla - przepis składniki i przygotowanie fot. www.beatapolatynska.pl/licencja
Liczba porcji: 3
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 6 dużych pieczarek
  • 10 dag żółtego sera
  • czerwona papryka
  • kawałek kiełbasy (np. podwawelskiej)
  • natka pietruszki
  • przyprawa ziołowa
Przygotowanie:

Sprawdź przepis na nadziewane pieczarki z grilla!

  1. Pieczarki umyj, osusz, wydrąż środek i podpiecz lekko na grillu.
  2. Paprykę, ser żółty i kiełbasę pokrój w równą kosteczkę, natkę posiekaj, wszystko razem przypraw i wymieszaj.
  3. Napełniaj wydrążone pieczarki i grilluj do momentu, aż ser się roztopi.
  4. Udekoruj świeżą natką lub ziołami.

Sprawdź inne przepisy na dania z grilla:

DRUKUJ PRZEPIS

Redakcja poleca

REKLAMA