Grillowany imbirowy ananas z miodem Magdy Gessler

Genialny deser, który przygotowuje się równie szybko jak rozkoszuje jego smakiem. Ananas musi być bardzo dojrzały.

DRUKUJ PRZEPIS
Grillowany imbirowy ananas z miodem Magdy Gessler
Shutterstock
Liczba porcji: 2
Czas wykonania: 25 min
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • ananas 
  • 
imbir kawałek 2 cm

  • miód 2 łyżki
Zupa serowa z grillowanymi brokułami - Kasia gotuje z Polki.pl
Przygotowanie:
  1. Ananasa obrać, pokroić w plastry.
  2. Imbir obrać, zetrzeć na tarce o małych oczkach.
  3. Wymieszać imbir z miodem, posmarować plastry ananasa, zostawić na 10 minut. Grillować z obu stron.

Magda Gessler jest restauratorką
i redaktor naczelną serwisu Smaki Życia.pl

DRUKUJ PRZEPIS
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)