Jadłospis na szczupłą talię

chleb
Menu na cały dzień!
/ 07.10.2009 07:04
chleb
ŚNIADANIE
* kromka chleba pełnoziarnistego
* 2 plasterki szynki z indyka
* 2 listki sałaty
* pomidor
* jabłko

ŚNIADANIE II

* szklanka maślanki
* 4 łyżki muesli z orzechami
* pomarańcza

OBIAD
* zupa ogórkowa
* dorsz pieczony w folii (150 g)
* surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i papryki z łyżką oliwy
* pomarańcza

PODWIECZOREK
* surówka z marchewki, jabłka i garści rodzynek
KOLACJA
* twarożek (150 g) z pomidorem, 5 rzodkiewkami, 2 łyżkami szczypiorku
* pomarańcza

NASZA RADA
Do południa jedz owoce (mają więcej cukrów i mniej błonnika). Po warzywa sięgaj po południu. Przyspieszysz metabolizm i spalanie tłuszczów.

UWAGA!
Nie przesadzaj z błonnikiem, jego nadmiar może utrudniać przyswajanie wapnia.

Całość: 1200 kcal

Redakcja poleca

REKLAMA