Polki.pl

CATERING WESELE LIMANOWA NOWY SĄCZ ,WADOWICE, TARNÓW ,SUCHA BESKIDZKA JORDANÓW

CATERING WESELE LIMANOWA  NOWY SĄCZ ,WADOWICE, TARNÓW ,SUCHA BESKIDZKA  JORDANÓW
Oceny (0)
oceń
Opis działalności
CATERING WESELE LIMANOWA NOWY SĄCZ ,WADOWICE, TARNÓW ,SUCHA BESKIDZKA JORDANÓW

Firma „Savoire–Vivre”Usługi Gastronomiczno–CateringoweAnna Galarowicz–Szczesiak34 – 604 Przyszowa188Nip: 741–196–56–36Tel. Kom.:+48 500-232-834/ 504 161 800Email: Savoire_Vivre@op.pl WEB: http://www.savoire-vivre.pl Propozycje menu okolicznościowePowitanie - chleb weselny(Państwa młodych) Aperitif - szampan (Państwa młodych) Menu Zupy (do wyboru jeden rodzaj zupy (podawana z wazy)) - rosół - zupa grzybowa - zupa gulaszowa - zupa rybna - krem brokułowy - krem grzybowy - cebulowa Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków) - makaron, jarzyny, wkładka mięsna - groszek ptysiowy - grzanki z serem żółtym - kluseczki mączno jajeczne Danie główne (do wyboru cztery gatunki mięs, podawane półmiskowo) - kotlet schabowy - roladki drobiowe w sosie grzybowym - golonka z kością w piwie z warzywami - de-volaille - pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym - udko z kurczaka Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, trzy rodzaje surówek) - ziemniaki z wody (młode, podane z koperkiem) - ryż kolorowy - kasza wiejska - kasza gryczana - pęczak - surówki z kapusty białej - surówka z kapusty czerwonej - surówka z kapusty kiszonej - surówka z marchwi - surówka z selera - mizeria Tort (serwowany talerzowo) - czekoladowy - orzechowy - owocowy - rafaello Zimne zakąski (do wyboru cztery gatunki zakąsek, trzy rodzaje sałatek, podawane półmiskowo) - rolada z boczku faszerowana mięsem wieprzowym w auszpiku - rolada ze schabu ze śliwką kalifornijską - paluszki drobiowe - szynka gotowana z farszem w galarecie - wędlina różnorodna (szynka wiejska, polędwica sopocka, kabanos) - ryba w sosie greckim - śledź po japońsku - galaretki drobiowe - mozarella w pomidorach z ziołami i oliwą - sałatki jarzynowa - sałatka porowa - sałatka kukurydziana - sałatka z selera z kurczakiem - sałatka ryżowa z kurczakiem, - sałatka ryżowa z tuńczykiem - sałatka makaronowa z szynką Dodatki (jeden rodzaj pieczywa, dwa gatunki sosów) - chleb - sos chrzanowy - sos czosnkowy I Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo) - pieczeń z karkówki w sosie własnym - schab w sosie myśliwskim - pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym - pierogi z kapustą i grzybami z okrasą Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek) - kluski spatzlle - ryż kolorowy - kasza wiejska - kasza gryczana - pęczak - kapusta zasmażana - buraczki zasmażane - kapusta pekińska marchewką i majonezem - mizeria - ćwikła II Danie gorące (do wyboru jedno danie, podawane talerzowo) - stek drobiowy ze skórą w złocistej marynacie - udko z kurczaka w królewskiej panierce - eskalopki drobiowe w cieście - szaszłyk mięsno warzywny Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek) - kluski spatzlle - ryż kolorowy - kasza wiejska - kasza gryczana - pęczak - ziemniaki opiekane - talarki ziemniaczane - surówka z pomidorów - sałata lodowa ze śmietaną - surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret Deser (do wyboru jeden deser) - galaretki owocowe z bitą śmietaną - lody z owocami i bitą śmietaną - sałatka owocowa III Danie gorące (do wyboru jedno danie (podawane talerzowo)) - gulasz drobiowy - gulasz wieprzowy - stroonov - bigos wiejski - pulpety w sosie pomidorowym Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków) - chleb - bułki IV Danie gorące (do wyboru jedno danie ,podawane talerzowo) - żurek staropolski - barszcz czerwony - kwaśnica po góralsku Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj pieczywa) - jajko - kiełbasa - kapuśniaczek - wędzone żeberko - chleb - bułki Napoje zimne i gorące (napoje zimne i gorące serwowane na stołach bankietowych lub szwedzkich, podawane bez ograniczeń) - soki różnorodne - woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty - pepsi - mirynda - 7-up - kawa -capuccino - herbata Ciasto (serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich) - sernik wiedeński - szarlotka - tofik - łączka - królewskie - makowiec - ptasie mleczko - makowiec Owoce (do wyboru trzy gatunki ( serwowane na stołach bankietowych lub stołach szwedzkich) - arbuzy - winogrona - mandarynki - pomarańcze - banany - kiwi - brzoskwinie - nektarynki Dodatkowo proponujemy !!! - Tort (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany z racami świetlnymi) - Prosie (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany płonący) - Udziec (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany płonący) - Stół regionalny (serwowane na stole szwedzkim (paśnik), samoobsługa) Nowość !!! 2011r./2012r. - Fontana czekoladowa ( serwowana na stole szwedzkim ( kaskady) samoobsługa - Bar lodowy ( lody serwowane z witryny chłodniczej) ( szklana witryna) samoobsługa

 
 

Zobacz także

 
 
Dane kontaktowe
CATERING...
Firmy wg miejscowości
Polecane oferty PREMIUM
Wybrane oferty
FOTOGRAFIA ŚLUBNA - Michał MentelFOTOGRAFIA ŚLUBNA - Michał Mentel
FOTOGRAFIA ŚLUBNA: KREATYWNIE, NIEBANALNIE , PROFESJONALNIE......
Region: małopolskie (Kraków)
Kategoria: Fotografia
FOTOGRAFIA ŚLUBNA & DESIGNFOTOGRAFIA ŚLUBNA & DESIGN
Fotografia ślubna i artystyczna, sesje narzeczeńskie, akty, sesje...
Region: dolnośląskie (Wrocław)
Kategoria: Fotografia
CENTRUM FOTOEPILACJI I KOSMETOLOGII
Oferujemy zabiegi fotoepilacji (trwałej depilacji) używając...
Region: podkarpackie (Leżajsk)
Kategoria: Salony kosmetyczne, fryzjerskie
Wodzirej  DjWodzirej Dj
Proponujemy Państwu oprawę muzyczną na Wesela , Osiemnastki ,...
Region: dolnośląskie (Świebodzice)
Kategoria: Zespoły muzyczne